Element skewed
SDKDieselsupport 22sept2023 44

Maritiem 

Het werk dat SDK uitvoert bestaat onder andere uit reguliere service, complete revisies of een volledige (her)motorisering (inclusief de volledige elektrische installatie). Daarnaast kunnen we door middel van maatwerk uw motoren zo optimaal mogelijk laten presteren. 

Wat doet SDK? 

We werken aan zowel industriële als maritieme motoren. We hebben onze sporen ruimschoots verdiend binnen de maritieme sector. We dragen zorg voor de complete Caterpillar range, vanaf de 3600 serie tot en met een kleine C1.5. We voeren de werkzaamheden zowel aan boord als in onze eigen werkplaats uit.

Maritiem 

De motoren die in de maritieme branche worden gebruikt, moeten voldoen aan de strengste eisen. Ook als het gaat om onderhoud, want dit verlengt immers de levensduur van de motoren. We inspecteren, controleren, onderzoeken en bespreken wat nodig is om de motor in goede conditie te houden.

Gespoten Cat Before
Gespoten Cat After
Foto 3 1

Onderhoud, reparatie, revisie

Het onderhoud aan de motoren is nodig om de werkzaamheden die ze doen zo lang en goed mogelijk te laten uitvoeren. De motor is immers het hart van de machine. Daarom is het belangrijk om met de juiste intervallen service uit te voeren. We werken zowel op locatie als in onze eigen werkplaats. Met onze ruime ervaring op zowel mechanisch als elektrisch gebied kunnen we voor nagenoeg elk probleem een oplossing vinden. 

Werkzaamheden onder andere: 

  • inspecteren
  • controleren
  • analyseren
  • testen
  • monitoren
  • proefdraaien
  • repareren
  • onderhouden
  • reviseren
  • en meer 

SDKDieselsupport 22sept2023 48

Communicatie 

Bij alle werkzaamheden die we uitvoeren, houden we nauw contact, dit om snel te kunnen schakelen en onnodige downtime/stilstand te verminderen. Daarnaast bespreken we altijd met u welke mogelijkheden er zijn en voorzien we u van een passend en goed advies.

Sdk dieselsupport team steven recht

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

CHD400 close-up

De perfecte balans tussen prestaties en duurzaamheid

De voordelen van CHD

De CHD is perfect voor nieuwbouw en retrofit!

100% elektrisch aandrijving
Emissieloos 
Deze klanten gingen u voor:
Voorbij ft groen portrait RGB
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Onze projecten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons