Element skewed
CHD400 montage Patrick

Onze expertises

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en het denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Elektra

Elektrisch

De motoren van tegenwoordig worden steeds complexer om aan te werken. De elektronische aansturing bepaalt steeds meer hoe de motor functioneert. Op elektronisch vlak hebben we zeer gespecialiseerde kennis in huis. Daarnaast beschikken we over voldoende gereedschappen en middelen om uitlezingen te doen en de precieze oorzaak van de problemen te achterhalen.

Nabehandelingssysteem

Stage V motoren

De nieuwste generatie dieselmotoren is onder andere uitgerust met uitlaatgassen nabehandelingssystemen. Deze systemen dragen zorg voor een zo groot mogelijke emissiereductie van de uitlaatgassen. We hebben ruime ervaring met deze nieuwste generatie motoren en kunnen haarfijn uitleggen waar eventuele problemen vandaan komen en hoe we die oplossen.

Canbus

CAN-bus

Het uitlezen van storingen aan motoren gebeurt vandaag de dag met de laptop. Deze communiceert met de ECM van de motor om zo informatie uit het systeem te halen en een storing vast te stellen.

CHD400 montage Patrick

Machine optimalisatie

De motoren die in schepen of machines staan, worden intensief gebruikt. De kosten die komen kijken bij bijvoorbeeld onderhoud en brandstof zijn aanzienlijk. Om tot betere resultaten te komen, kunnen we de motoren dusdanig afstellen op de klantspecifieke wensen dat we een optimum creëren in de motorafstellingen. Zo hebt u een installatie die precies is afgesteld op uw werkzaamheden. Dat zorgt voor efficiëntie en besparing!

CHD400 zonder behuizing

Energievoorziening

Op zoek naar iets compleet nieuws om toch te kunnen voldoen aan de strenge emissie-eisen en efficiënte energievoorziening? Wellicht is de CHDe wat voor u. Deze is er in diverse vermogensranges en geschikt voor non-road toepassingen. Het is een krachtige combinatie van elektromotor, batterypack en range extender, die in te bouwen is als refit of nieuwbouw en nagenoeg elke verbrandingsmotortoepassing kan vervangen.

Sdk dieselsupport team steven recht

Vragen over onze expertises?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze projecten

Deze klanten gingen u voor:
Voorbij ft groen portrait RGB
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Ontdek onze diensten

La open o ringen magazijn
icon gear
Caterpillar onderdelen

Filters,  pakkingen, turbo's en meer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons