top of page

Energie voor de toekomst  

SDK Engineering richt zich op het optimaliseren van het gebruik van fossiele brandstoffen met de door ons ontwikkelde hybride aandrijflijn, een Combined Hyrbid Drive (CHD). Deze aandrijflijn waarin een elektromotor, verbrandingsmotor en accupacks samenwerken, zorgen voor een installatie waar op een emissiearme wijze energie kan worden opgewekt en geleverd. Deze CHD is in staat om ongeacht de vermogensvraag optimaal gebruik te maken van de fossiele brandstoffen waardoor inefficiënt gebruik van de (diesel)motor tot het verleden behoort.  

CHD
Toepasbaarheid
stv,_edited.jpg

 

De CHD kan bijna alle verbrandingsmotor toepassingen vervangen zoals waterpompen, hydraulische powerpacks, generatorsets, powerunits, heikranen en meer. De CHD kan zowel in nieuwbouw installaties worden ingebouwd als bestaande systemen vervangen door een refit. De CHD is in feite de vervanger voor de grote dieselmotor en maakt door slim gebruik van diverse componenten de uitstoot zeer laag in vergelijking met andere hybride oplossingen. De installatie is geluidsarm, betrouwbaar, milieuvriendelijk en door zijn compacte formaat nagenoeg overal te plaatsen. 

Toepassingen
Maatwerk
20230123_111102.jpg

Heeft u een specifieke wensen? Dan kunnen wij met u om de tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Wij komen met oplossingen, denken buiten de gebaande kaders en weten u te helpen met energie oplossingen. 

De volledige ontwikkeling werken wij zelfstandig uit, zo tekenen wij in AutoCad en schrijven we de software zelf. Zo heeft u een op installatie staan die exact doet wat nodig is. Geïnteresseerd in maatwerk? Wij gaan met u, en voor u aan de slag. 

Onze producten 

 

Wij bieden de oplossing voor het leveren van energie daar waar strenge emissie-eisen gelden, er restricties zijn op het maximaal toegestane aantal dB's en voor het efficiënt gebruik van fossiele brandstofomzetting tot energie.

Wilt u meer weten hoe de CHD voor u kan werken? 

Dit deel van de website is nog onder constructie... 

Wilt u toch meer weten? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag.

In de foto galerij zijn een aantal van onze projecten weergegeven. Zij geven een beeld van welke producten wij maken. In deze hybride generatoren is de Combined Hybride Drive (CHD) verwerkt. 

Zo staan er twee hybride generatoren als energieleverancier voor de herstelwerkzaamheden van de IJselbruggen aan de A12 bij Arnhem. En er zijn waterstof generatoren waarin de CHD samenwerkt met de waterstof motor.
 

genpower h100-200 -3.png

 

Hybride generator H100/200

200 kVa (160 ekW) 

EU Stage V 

3,6 liter cilinder inhoud 

20221104_121215.jpg

 

Waterstof generator H2

- 200 kVa (160 ekW) 

- waterstof motor 

Onze Projecten

Producten
Projecten

Vacatures

 

Binnen SDK Engineering staat innovatie centraal. De doorontwikkeling van onze huidige modellen en het maken van de CHD en toepassing ervan in diverse installaties zorgt ervoor dat wij ruimte hebben voor mensen die een uitdaging zien in voorop lopen. Wij bieden een uitdagende baan, waarin jij de vrijheid krijgt om je ideeën uit te werken in de praktijk en je jouw kennis en kunde omtrent elektronica en (diesel)techniek inzet om koploper te zijn in de markt. 

Digitale netwerkkabels

We zijn altijd op zoek naar échte vakmensen met passie voor motoren, mechanica en elektronica. Ben jij een expert en wil je deel uitmaken van een dynamisch en specialistisch team?  Neem dan contact met ons op om te zien wat we elkaar kunnen bieden! 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

- Assemblage medewerkers

- Elektromonteur  

 

Wil je solliciteren op één van de bovenstaande vacatures?

Neem dan contact met ons op door ons je CV te mailen of telefonisch contact op te nemen.

Contact

SDK Engineering kan voor u op maat gemaakte hybride installaties maken  die in diverse vermogensranges kunnen opereren. 

Wilt u meer weten over onze projecten of wilt u contact met één van onze medewerkers?

Neem dan contact op.  

Adres

Van der Kunststraat 1

4251 LN Werkendam

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag

van 07:30 tot 16:30 

Overige bedrijfsgegevens 

Rabo Bank Hardinxveld-Giessendam
Rekeningnummer: 106880756
IBAN:                     NL 76RABO0106880756
BIC:                        RABONL2U
btw nummer           NL 851369698.B01
k.v.k. nummer         54606780

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden 

Telefoonnummer

E-mailadres

Social Media

  • LinkedIn Social Icon

Contactformulier

Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen, mailen of het onderstaande formulier invullen.  

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page