top of page
logo sdk diesel support 22.4.png
Maatwerk
20180718_123812.jpg

SDK houdt zich naast het reguliere onderhoud ook bezig met de optimaliseren van de huidige systemen. Zo kunnen wij voor u bekijken of er verbeteringen mogelijk zijn die bijdragen aan een efficiënter functionerende installatie. Die dragen vervolgens bij aan een langere levensduur van de motor(en) en zorgen voor kosten besparing op zowel onderhoud als brandstof, de total cost of ownership(TCO) blijft op die manier zo laag mogelijk.  

 

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is?

Contact maatwerk.

Levering onderdelen
WhatsApp Image 2021-10-07 at 10.44_edited.jpg

Er zijn natuurlijk werkzaamheden die u zelf uit kunt voeren. Daarvoor kunnen wij de onderdelen leveren, deze zijn altijd origineel van Caterpillar. SDK Dieselsupport B.V. heeft een eigen magazijn waarin onder andere O-ringen, oliefilters en pakkingen voorhanden zijn. Ook hebben wij geregeld gereviseerde en gebruikte motoren en onderdelen daarvan in de stellingen staan. 

Onderhouden, repareren & reviseren

20210701_072007.jpg

De Caterpillar motor is de kracht van uw bedrijf. Hij zorgt ervoor dat u onderweg bent en blijft. Goed onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat u komt waar u zijn moet, zonder onnodige downtime. Het werk dat SDK uitvoert bestaat onder andere uit reguliere servicebeurten, complete revisies of een volledige (her)motorisering (inclusief de volledige elektrische installatie). Daarnaast kunnen we door middel van maatwerk uw motoren zo optimaal mogelijk laten presteren. 

Weet u dat u binnenkort onderhoud nodig heeft? 

Contact planning. 

Meer dan alleen een onderhoudspartner

Wij van SDK Diesel Support B.V. weten waartoe een verbrandingsmotor in staat is. De kracht van uw motor zit in de efficiëntie van uw complete installatie. We zien de uitdaging om uw motoren zo optimaal mogelijk te laten presteren en kunnen u daarin voorzien van maatwerk, afgestemd op uw specifieke gebruikersprofiel. We staan voor kwaliteit en innovatie en geloven erin dat wij voor u de partner zijn om het hoogste rendement uit uw installatie te halen.

 

U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, verbetering van huidige systemen (zowel mechanisch als elektrisch) of het bedenken van compleet nieuwe manieren om er echt uit te halen wat erin zit. Wij zien kansen en uitdagingen! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan verder op deze website en neem contact met ons op.  

 

Meer dan 75 jaar vakkennis gecombineerd in ons specialistische team staat 24/7 voor u klaar.

Shape-of-the-Caterpillar-logo.jpg

Vacatures

 

SDK staat voor kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. We streven naar een bedrijf waarin specialisten werken aan de verbetering van de installaties waarbinnen de Caterpillar dieselmotoren gebruikt worden. We hebben binnen ons bedrijf de beschikking over fijn werkmateriaal en bieden vele mogelijkheden om te groeien op professioneel vlak. Een gevarieerde werkomgeving waarin doorontwikkeling en uitdaging centraal staan is wat wij jou aanbieden. Innoveren en creëren kan in eigen huis waar je als specialist de vrijheid krijgt om jouw bijdrage te leveren. Hier blijft het niet alleen bij een goed idee. Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op, wij staan open voor een gesprek!  

Mechanische sleutel

Vacatures
 

We zijn altijd op zoek naar échte vakmensen met passie voor motoren, mechanica en elektronica. Ben jij een expert en wil je deel uitmaken van een dynamisch en specialistisch team?  Neem dan contact met ons op om te zien wat we elkaar kunnen bieden! 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Wil je solliciteren op één van de bovenstaande vacatures?

 

Neem dan contact met ons op door ons je CV te mailen of te bellen voor een afspraak naar 0031 0183 745 694

Industrieel gereedschap

Stage
 

Zit je nog op school en doe je een BBL of BOL opleiding? 

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons gecertificeerd als erkend leerbedrijf. We hebben regelmatig plaats voor BOL en BBL studenten. 

Wij hebben regelmatig stageplekken. Neem dan contact met ons op door ons je CV te mailen of te bellen voor een afspraak naar

0031 0183 745 694

CONTACT

SDK Dieselsupport B.V. zorgt ervoor dat uw Caterpillar motoren blijven draaien.  

Wij denken graag met u mee als het gaat om reguliere werkzaamheden en bij klussen die om ''out of the box'' denken vragen. 

Wij helpen u graag verder! 

Bedrijfsgegevens 

Adres

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 07:30 tot 16:30 

Overige bedrijfsgegevens 

Rabo Bank Hardinxveld-Giessendam
Rekeningnummer: 106880756
IBAN:                     NL 76RABO0106880756
BIC:                        RABONL2U
btw nummer           NL 851369698.B01
k.v.k. nummer         54606780

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden 

Social Media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook

Telefoonnummer

E-mail adressen

info@sdkdieselsupport.nl

Algemeen 

Planning@sdkdieselsupport.nl

Service werkzaamheden inplannen

Administratie@sdkdieselsupport.nl

Kantoor

Invoices@sdkdieselsupport.nl

Facturen

Td@sdkdieselsupport.nl

Technische ondersteuning

Parts@sdkdieselsupport.nl

Bestellen van onderdelen

Inkoop@sdkdieselsupport.nl 

levering goederen

Contactformulier 

Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen, mailen of het onderstaande formulier invullen.  

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page