Element skewed
Revisie topend 2
april 2024

Van mechanische motoren tot de nieuwste generatie Stage V

Van scheepsmotoren, overslagkranen, power screens, generatorsets, powerpacks, graafmachines, heikranen en alles nog wat waar een Caterpillar motor in staat, kunnen we de service verlenen. Zowel in onze eigen loods als op locatie!

We hebben de afgelopen periode weer een heel aantal service verleningen gedaan, zoals het onderhoud van een mechanische Caterpillar motor. Deze is al heel wat jaartjes oud maar door goed onderhoud kan deze motor zeker nog jaren mee. 

Naast het onderhoud aan scheepmotoren wat toch onze basis is, hebben we de Caterpillars ook voor de industrie vaak onder onze hoede. Zo ook de Caterpillar aan van een wegdekreiniger in een vrachtwagen die service nodig had. De krukas van de motor hebben we vervangen en zo kan het asfalt weer met voldoende kracht gereinigd worden! 

Ook storingen vallen onder onze werkzaamheden. Voor de industriele motoren betekend dat in de buitenlucht werken. Zo komen we op de meest uiteenlopende locaties, in Nederland maar ook daarbuiten. Voor de betreffende storing ging was het een vervuilde roetfiler. Dat is gemakkelijk op te lossen door het roetfilter te vervangen. Ook de adblueinjector bleek aan vervanging toe. Ook die hebben we vervangen! 

We plaatsen wekelijks op sociale media de projecten waar we aan werken, wilt u up to date zijn en blijven? Volg ons daar dan voor SDK Diesel Support B.V. & SDK Engineering! 

# StayTuned! 

C18 complete revisie aanboord 2

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons