Element skewed
SDK (LQ) 08
november 2023

Nieuwe websites!

Nieuwe websites voor SDK

SDK Dieselsupport en SDK Engineering zijn trots te melden dat de lancering onze nieuwe bedrijfswebsites een feit is. Ze zijn herzien omdat we van mening zijn dat we willen laten zien wat we kunnen en waar we voor staan. De vorige websites waren toch te beperkt. Met vooruitgang is ook vernieuwing nodig en dat hebben we met onze websites gedaan!

SDK Dieselsupport: Uw Toonaangevende Partner in Caterpillar Dieselmotor Service

Met trots presenteren wij SDK Dieselsupport, onze website voor  serviceverlening aan Caterpillar-dieselmotoren. Als gespecialiseerde partner hebben we jarenlange ervaring in het leveren van technische oplossingen voor een breed scala aan maritieme toepassingen en industriële non-road applicaties. Bezoek onze website op www.sdkdieselsupport.nl voor een diepgaand inzicht in onze diensten, expertise en het laatste nieuws uit de industrie.

SDK Engineering: Innovatieve Oplossingen met Combined Hybrid Drive Electric

Ontdek de toekomst van aandrijftechnologie op SDK Engineering, waar we onze revolutionaire Combined Hybrid Drive electric presenteren. Onze engineers hebben deze geavanceerde technologie ontwikkeld om optimale prestaties te bieden, met een perfecte balans tussen brandstofefficiëntie en milieuvriendelijkheid. Bezoek www.sdkengineering.nl voor meer informatie over deze baanbrekende innovatie en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen.

"Wij zijn enthousiast over de lancering van onze nieuwe websites, die we hebben ontworpen om onze klanten een verbeterde online ervaring te bieden," zegt Steven de Kam, directeur eigenaar van SDK. "Met SDK Dieselsupport en SDK Engineering willen we niet alleen onze toewijding aan goede service en innovatie benadrukken, maar ook een waardevolle bron van informatie en oplossingen zijn voor onze klanten wereldwijd."

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons