Element skewed
SDK (LQ) 07
oktober 2023

Een motor is een motor toch?

Maritime en Industriele motoren service.

Een motor is gewoon een motor, toch? Dat horen we vaak, maar om echt een gerichte diagnose te kunnen stellen en daardoor in staat te zijn een snelle, blijvende oplossing te bieden, ligt het toch iets gecompliceerder dan dat. We hebben ons al jaren gespecialiseerd in motoren, Caterpillar-motoren om precies te zijn, en richten ons op twee hoofdtakken: maritieme toepassingen en industriële non-road applicaties. Ondanks dezelfde gele kleur zijn er intern en extern toch behoorlijk wat verschillen tussen deze motoren. Een goed begrip van de toepassing, aansturing, regelgeving en klantverwachting is een must om de juiste service te kunnen bieden.

Waar de ene tak een motor verwacht die 24/7 100% vermogen kan leveren op de nominale snelheid, gaat de ander ervan uit dat er voldoende koppel aanwezig is om onder belasting te kunnen opschakelen bij een toenemende vraag. Waar we de ene dag worden gevraagd de brandstofnozzles van een voorkamermotor te vernieuwen in een lawaaierige machinekamer, worden we de volgende dag met de voeten in de klei gevraagd een CAN-busprobleem aan de uitlaatgassennabehandeling op te lossen.

Wij geloven in het vergaren van brede kennis in een breed toepassingsveld, wat we verdelen in twee specialistische takken, die u in bijna alle gevallen kunnen voorzien van technische oplossingen met direct resultaat. Door deze brede inzetbaarheid, gespecialiseerd in één merk, en met zowel elektrische als mechanische kennis in eigen huis, kunnen wij u altijd voorzien van de juiste service.

Contact opnemen met Steven

Vragen over dit nieuws­bericht?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees verder

Interesse in een op maat gemaakte elektrische installatie?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons