top of page
logo sdk diesel support 22.4.png
Over ons

Vacatures

 

SDK staat voor kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. We streven naar een bedrijf waarin specialisten werken aan de verbetering van de installaties waarbinnen de Caterpillar dieselmotoren gebruikt worden. We hebben binnen ons bedrijf de beschikking over fijn werkmateriaal en bieden vele mogelijkheden om te groeien op professioneel vlak. Een gevarieerde werkomgeving waarin doorontwikkeling en uitdaging centraal staan is wat wij jou aanbieden. Innoveren en creëren kan in eigen huis waar je als specialist de vrijheid krijgt om jouw bijdrage te leveren. Hier blijft het niet alleen bij een goed idee. Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op, wij staan open voor een gesprek!  

Mechanische sleutel

Vacatures
 

We zijn altijd op zoek naar échte vakmensen met passie voor motoren, mechanica en elektronica. Ben jij een expert en wil je deel uitmaken van een dynamisch en specialistisch team?  Neem dan contact met ons op om te zien wat we elkaar kunnen bieden! 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Wil je solliciteren op één van de bovenstaande vacatures?

 

Neem dan contact met ons op door ons je CV te mailen of te bellen voor een afspraak naar 0031 0183 745 694

Industrieel gereedschap

Stage
 

Zit je nog op school en doe je een BBL of BOL opleiding? 

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons gecertificeerd als erkend leerbedrijf. We hebben regelmatig plaats voor BOL en BBL studenten. 

Wij hebben regelmatig stageplekken. Neem dan contact met ons op door ons je CV te mailen of te bellen voor een afspraak naar

0031 0183 745 694

bottom of page