top of page
ECS uitgesneden.png
Hybride generator
H100/200

Energie voor de toekomst  

Hybride Generator 

De allereerste CHD wordt ingezet in een hybride generatorset, de H100/200. Deze hybride generator is een compacte oplossing voor de levering van energie en is  in te zetten voor diverse werkzaamheden, zo kunt u denken aan de energielevering van bouwplaatsen, festival terreinen en noodvoorzieningen. De installatie is geluidsarm, betrouwbaar, milieuvriendelijk en door zijn compacte formaat nagenoeg overal te plaatsen. De mogelijkheden met de CHD zijn zeer gevarieerd, wij zoeken graag met u naar de mogelijkheden hoe de CHD voor u kan werken. 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! 

 Hybride generator H100/200 

Hybride generator

De H100/200 heeft een maximaal gecombineerd vermogen van 200 kVa (160 eKW), dit met een EU stage V motor met slechts 3,6 liter cilinderinhoud. Deze generator kan gebruikt worden voor de levering van energie in bijvoorbeeld binnensteden, bouwterreinen en voor festivalterreinen. Deze betrouwbare generator zorgt voor schone energie en leert zichzelf steeds efficiënter de energie te leveren. 

 

Heeft u meer informatie nodig over dit model? Of wilt u één of meerdere systemen afnemen?

Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

 Hybride generator H40/80 

Schermafbeelding 2021-08-13 om 16.09.28.png

De H40/80 wordt op dit moment gebouwd en verder ontwikkelt. Deze installatie heeft een maximaal gecombineerd vermogen van 80 kVa (64 eKW), dit met een EU stage V motor met slechts 2,2 liter cilinder inhoud. Deze betrouwbare generator zorgt voor schone energie en leert zichzelf steeds efficiënter de energie te leveren. 

 

Heeft u meer informatie nodig over dit model? Of wilt u één of meerdere systemen afnemen.

Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

H40/80
bottom of page