Element skewed
SDK (LQ) 05

Onderhoud, reparatie en revisie 

Er zijn tal van verschillende vormen van onderhoud om ervoor te zorgen dat de motoren zo lang mogelijk meegaan en het werk dat ze uitvoeren zo goed en efficiënt mogelijk kunnen doen. Daarvoor is het nodig om ze op tijd te onderhouden. Of het nu gaat om een inspectie, het repareren van onderdelen of revisies, goed onderhoud zorgt voor topconditie van uw motoren!

Onderhouden & revisie 

Revisie is essentieel om de levensduur van de motor te verlengen, aangezien bepaalde onderdelen worden vervangen. Bij SDK bieden we verschillende revisievarianten aan, die zowel in onze werkplaats als op locatie kunnen worden uitgevoerd. De keuze hangt af van de benodigde werkzaamheden om de motor weer optimaal te laten functioneren.

Repareren 

Reparatie is een cruciaal aspect van het onderhoud om ervoor te zorgen dat de motor zijn levensduur kan maximaliseren. Bij SDK bieden we verschillende revisievarianten aan, die zowel in onze werkplaats als op locatie kunnen worden uitgevoerd. De keuze is afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die nodig zijn om de motor weer efficiënt te laten functioneren.

Gemaal   na verven
Blauwe bakjes magazijn

Originele CAT onderdelen

Onze ruime voorraad originele Caterpillar-onderdelen stelt ons in staat om snel te handelen. Dit betekent dat we, indien nodig, onmiddellijk kunnen schakelen om ervoor te zorgen dat uw revisieproces soepel verloopt. Hierdoor minimaliseren we de downtime/ stilstand van uw motor en zorgen we voor een snelle terugkeer naar optimale prestaties.

SDKDieselsupport 22sept2023 48

Communicatie 

Wanneer een revisie, reparatie of onderhoud nodig is, gebeurt dit altijd in nauw overleg met u. Voorafgaand aan het proces bespreken we gedetailleerd welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en wat u van ons mag verwachten. Deze transparantie is nodig om duidelijkheid te verschaffen over de uit te voeren taken en om te waarborgen dat uw verwachtingen worden vervuld.

Bij SDK streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit in al onze werkzaamheden. Om deze kwaliteit te garanderen, gebruiken we uitsluitend originele Caterpillar-onderdelen. Dit waarborgt niet alleen de duurzaamheid en prestaties van uw motor, maar weerspiegelt ook ons streven naar excellentie en betrouwbaarheid in elke revisie die we uitvoeren.

Sdk dieselsupport team steven recht

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

SDK (LQ) 05

De perfecte balans tussen gebruikt en nieuw

Motoren revisie 

Reviseren van Caterpillar motoren 

Verlengen levensduur motoren
Voorkomen van schades, storingen stilstand/ downtime
Deze klanten gingen u voor:
Voorbij ft groen portrait RGB
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Onze projecten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons