Element skewed
CHD400 detail

Maatwerk

SDK houdt zich naast het reguliere onderhoud ook bezig met het optimaliseren van de huidige systemen. Zo kunnen wij voor u bekijken of er verbeteringen mogelijk zijn die bijdragen aan een efficiënter functionerende installatie.

Wat kunnen we voor u doen? 

Het verbeteren van installaties is maatwerk en klant specifiek. Elke installatie en situatie waarin de machine werkt vraagt iets anders van de motoren. We kunnen ervoor zorgen dat er betere prestaties worden gegenereerd door de motoren door aanpassingen te doen die zorgen voor besparingen. Dit kan vervolgens bijdragen aan een langere levensduur van de motor(en) en zorgen voor kosten besparing op zowel onderhoud als brandstof, de total cost of ownership (TCO) blijft op die manier zo laag mogelijk.

SDK Engineering Before Foto 1920x1200px
Vooraanzicht klemm na inbouw
CHD400 engineering Jouke

Mogelijkheden

Voor tal van motoren is verbetering mogelijk. Zo kan er bespaard worden op brandstof en op service. De optimalisatiemogelijkheden liggen op het gebied van efficiënt brandstofgebruik, gerichte service-interventie, en aanpassingen in aansturingssystemen. Dit kan vele voordelen opleveren die zorgen voor efficiënter gebruik! We kunnen oplossingen zelf uittekenen in AutoCAD, dat maakt dat we een volledig zelf gecreëerde oplossing kunnen aanbieden, afgestemd op uw behoefte en gebruikersprofiel!

SDK Expertise Programmeren

Software engineering

Naast de reguliere werkzaamheden hebben we ook de mogelijkheid om softwarematige maatwerkprojecten uit te voeren. We programmeren zelf, en daarmee kunnen we precies maken wat nodig is!

Sdk dieselsupport team steven recht

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

CHD400 close-up

De perfecte balans tussen prestaties en duurzaamheid

De voordelen van CHD

De CHD is perfect voor nieuwbouw en retrofit!

100% elektrisch aandrijving
Emissieloos 
Deze klanten gingen u voor:
Voorbij ft groen portrait RGB
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Onze projecten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons