Element skewed
SDK (LQ) 14

Industrie motoren

Cat

De Caterpillar-motor is de kracht van uw bedrijf. Hij zorgt ervoor dat u kunt blijven werken. Goed onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw motoren en machines de arbeid leveren, zonder onnodige stilstand of downtime.

Wat doet SDK? 

Het werk dat SDK uitvoert, bestaat onder andere uit reguliere service, complete revisies of een volledige (her)motorisering (inclusief de volledige elektrische installatie). Daarnaast kunnen we door middel van maatwerk uw motoren zo optimaal mogelijk laten presteren.

Industrie 

De motoren die in de industrie worden gebruikt, moeten voldoen aan strenge eisen. Ook als het gaat om onderhoud, want dit verlengt immers de levensduur van de motoren. We inspecteren, controleren, onderzoeken en bespreken wat nodig is om de motoren in goede conditie te houden.

IMG 20230206 WA0005
Foto 07 09 2023 16 14 14
Klepdeksel eraf

Onderhoud, reparatie, revisie 

Het onderhoud aan de motoren is nodig om de werkzaamheden die ze doen zo lang en goed mogelijk te laten uitvoeren. De motor is immers het hart van de machine. Daarom is het belangrijk om met de juiste intervallen service uit te voeren. We werken zowel op locatie als in onze eigen werkplaats. Met onze ruime ervaring op zowel mechanisch als elektrisch gebied kunnen we voor nagenoeg elk probleem een oplossing vinden.

Werkzaamheden onder andere: 

  • inspecteren
  • controleren
  • analyseren
  • testen
  • monitoren
  • proefdraaien
  • repareren
  • onderhouden
  • reviseren
  • en meer 

Sdk dieselsupport team steven recht

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Steven, hij vertelt er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

CHD400 detail hoekaanzicht

SDK Engineering

We hebben naast onze serviceafdeling voor de dieselmotoren ook een engineeringsafdeling met een eigen gecombineerde aandrijflijn. Wilt u meer weten over hoe deze installatie, de CHDe, wellicht voor u in de industrie kan werken?

100% elektrisch, 100% vermogen, 0% uitstoot
Kies voor innovatie, kies voor vrijheid, kies voor een CHDe.

CHD400 close-up

De perfecte balans tussen prestaties en duurzaamheid

De voordelen van Combined Hybrid Drive Electric (CHD-e)

De CHD-e is te gebruiken voor tal van toepassingen: 

100% elektrisch aandrijving
Ideaal voor re-fit en nieuwbouw
Toekomstbestendig
CHD-200 Hybride generator

CHD

De CHDe is de opvolger van de CHD. De CHD is een plug in hybride die volledig autonoom schakelt tussen elektriciteit en de verbrandingsmotor, of een combinatie hiervan. De Toevoeging in de CHDe is de 100% elektrische modus. Waarin de machine dus zero emissie is. En kan dus in beide modussen efficiënt functioneren. 

De CHDe vervangt bijna alle verbrandingsmotor toepassingen, zoals waterpompen, hydraulische powerpacks, generatorsets en andere aandrijvingen. De CHDe kan zowel in nieuwbouw installaties worden ingebouwd, als bestaande systemen vervangen door een retrofit. De CHDe is in feite de vervanger voor de dieselmotor. 

Deze klanten gingen u voor:
Voorbij ft groen portrait RGB
Genpower
TechnoSpirit
Hakkers
Van den Heuvel
Entraco
Heicoop
Logo Hollandia Services 2018 01

Onze projecten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven in uitgebreide mogelijkheden op technisch gebied. Met creatieve oplossingen en denken buiten gebaande kaders komen we tot innovatieve, duurzame installaties.

Ons adres

Rek. nr. 106880756
Btw. nr. NL 851369698.B01
Kvk nr. 54606780
IBAN: NL76RABO0106880756
BIC: RABONL2U

Contact
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 tot 16:30 uur
Volg ons