top of page
CannyWare logo.png
Over ons
Arrow Down

Remote engine monitoring

Wat doen wij?

Cannyyware is een remote engine monitoringssysteem. Met de Cannyware is er overal ter wereld inzicht in uw machine park en heeft de service verlenende partij ook inzicht in uw machines. Zo kan er op elk moment een live beeld van de motoren gegeven worden. In het online dashboard zijn bijvoorbeeld temperatuur, toerentallen, oliedruk, brandstofverbruik en eventuele foutmeldingen van de motor(en) te zien. Een monteur kan zo snel aan boord staan met de juiste spullen!  

De Cannyware | Gateway is een klein apparaat dat met een enkele kabel bevestigd wordt aan de dieselmotor en verbinding maakt met onze infrastructuur. Door de inzet van een Wi-Fi kanaal wordt de informatie overgedragen naar onze systemen en kunnen wij realtime met u meekijken en u direct voorzien van advies. 

WhatsApp Image 2021-10-18 at 11.17_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-10-18 at 11.16.58 (1).jpeg
CW2.png

Producten

De CannyWare | Gateway is het apparaat dat de verbinding maakt tussen de dieselmotor en onze infrastructuur.

Het apparaat wordt direct aan de motor aangesloten met een enkele kabel naar de Service-Connector, door deze kabel loopt zowel de voeding als het can-bus signaal.

 

De internet-verbinding wordt over wifi gerealiseerd, dit voorkomt het trekken van netwerkbedrading en zorgt voor volledige scheiding van motor-electronica en netwerk-apparatuur.

Het enige dat op het schip aanwezig moet zijn is een constante internetverbinding met een vrije netwerkaansluiting waar het CannyWare | Accesspoint op aangesloten wordt. 

Monitoring 

Wij hebben op elk moment inzicht in de status van uw machine. Drukken, toerentallen, draaiuren en foutmeldingen kunnen wij overal uitlezen. 

 

De database van Cannyware groeit elke dag. Zo kunnen wij toekomstgericht werken aan het analyseren van gegevens en mogelijke problemen steeds vroeger inzien.

Het doel is dat ons systeem uiteindelijk alarm geeft op het moment dat er afwijkingen in uw machines zichtbaar worden. De monteur kan op afstand door middel van analyse van de gegevens problemen beperken. 

Downtime 

De nauwe samenwerking met SDK Diesel Support B.V. zorgt ervoor dat op elk gewenst moment de motoren uitgelezen kunnen worden. Zo behoort onnodige downtime tot het verleden en kan een monteur direct met de juiste spullen naar u toe. 

Diensten
Contact

CONTACT

Cannyware kan voor uw machinepark de remote managing oplossing zijn.

Zo gaat het van repareren naar onderhouden. 

Bedrijfsgegevens

Adres

Van der Kunststraat 1

4251 LN Werkendam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 07:30 tot 16:30 

E-mail en telefoonnummer

Peter Hassing Developer / Co-Founder
peter@cannyware.net
Pietersbierum, Nederland

Telefoon: +31 610 205 333

Steven de Kam Caterpillar Specialist / Co-Founder

steven@cannyware.net

Contactformulier 

Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen, mailen of het onderstaande formulier invullen.  

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page